Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Tigullio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Luongstämning i hallen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Några vill nog påstå att det är svårt att finna ett fint Medelhavshotell som inte är lite slitet i kanterna. Detta gäller dock inte på Hotel Tigullio som är nyrenoverat och i ljusa färger. Hotellet är ger ett romantiskt intryck.

Nära hamnpromenaden

Hotel Tigullio ligger endast ca 150 meter från den stämningsfulla hamnpromenaden, färjehamnen med båt till Portofino, stadens shoppinggata och stationen varifrån man enkelt åker till Camogli, Sestri Levante och Nationalparken Le Cinque Terre. På hotellet finns reception, information om området, lounge, lässal, internetpoint och hiss (samt ett litet fitnesscenter på systerhotellet Jolanda ca 100 meter bort och som har samma ägere). Hotellet har ett avtal med ett närliggande p-hus (ca 100 meter). Observera att Viale Rainusso som hotellet ligger ut till kan vara rätt trafikerad under sommarmånaderna.

Gemensam takterrass

Det finns restaurang på stället var man kan äta a la carte och där utöver finns det ett stort urval av restauranger (framförallt fiskerestauranger) i Santa Margherita. Frukosten serveras som buffè och kan intas i frukostrestaurangen (eller under sommaren och när vädret tillåter det) på den fina terrassen. På taket finns en inbjudande solterrass med solstolar och parasoller.

Dubbelrum Standard med balkong
- Dessa 28 rum är för max 2 personer (det är inte möjligt med extra säng) och har balkong. Alla rum har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och badkar eller dusch.
Dubbelrum Superior med balkong
- Dessa 8 rum är för max 3 personer (möjligt med en extra säng) och har balkong. Alla rum har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och badkar eller dusch.
Dubbelrum Delux med balkong
- Dessa 2 rum är för max 3 personer (möjligt med en extra säng för en vuxen eller möjlitvis två små sängar till barn) och har balkong. Alla rum har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och badkar eller dusch. Dessa rum är inredda med fina antikviteter.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Suisse Bellevue

Monterosso, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Hotel Rosa

Alassio

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Villa Giada

Imperia

search map