Hotell i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Lido Palace

Pris från per pers.
Gratis avbokning
En av de privata terrasser för Junior Suite Superior
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Lido Palace ligger i en vacker och elegant byggnad mitt i Santa Margherita Ligure. Hotellets stora styrka ligger i rummen med havsutsikt och den fantastiska placeringen mitt på strandpromenaden.

Maken till central placering...
Vill man hellre uppleva den livliga och lokala badstämningen kan man använda sig av den offentliga stranden i närheten som är gratis. Man bor mitt i den charmerande staden med massor av delikatessbutiker, trevliga torg, restauranger och caffèer på kort gångavstånd. Att bo så pass centralt är både på gott och ont då hotellet ligger inte bara med utsikt mot havet men även nära den ganska livliga kustvägen (som främst trafikeras under dagtid), då den är ankomstväg till staden. Rummen har dock ljudisolerade fönster och det är gågata framför hotellet.

Marknader och stränder
Under sommarmånaderna kan man uppleva den marknad som arrangeras en gång per vecka, där man kan köpa kläder och diverse italienska matvaror. Ca. 1 km bort finns det tennisbana att hyra och i Rapallo ca. 4 km bort finns en golfbana. Områdets bästa stränder finner man i Paraggi (liten privat / offentlig sandbukt på väg till Portofino ca. 3½ km från Santa Margherita) eller i grannstaden Camogli (offentlig bred stenstrand, som ligger med en fantastisk utsikt till Camoglis pastellfärgade husfasader och till Monte Portofino Naturpark).

Inredning och faciliteter
Hotellet framstår som fint men även med några icke-moderniserade hörn. Det finns reception, American Bar, uppehållsrum, wi-fi överallt, internetpoint, hiss och garage mot betalning (ca. 100 meter bort). Hotellet har dessutom ett litet gym och en avdelning med wellness (mot tillägg), där man finner turiskt bad och massage. Frukosten serveras som buffé i den lilla glastillbyggnaden på första våningen med utsikt till havet.

Läs om rummen på Hotel Lido Palace

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Villa Giada

Imperia

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

search map