Semesterbostad i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Pris från per pers.
Hoppa i poolen Omgivet av palmer och annat grönt Koppla av på terrassen Balkong till en av lägenheterna Fina och moderna lägenheter
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Riviera ligger i utkanten av trevliga Pietra Ligure i gröna omgivningar, omgivet av en olivlund. Det finns gott om plats här på stället: både en stor terrass, pool med solstolar och parasoller samt en rymlig parkeringsplats. Dessutom finns det reception, hiss och frukostrum där du mot ett litet tillägg kan börja dagen med en god frukost som serveras som en buffé. Dessutom finns det aktivitetsområde med lekplats, volleyboll, badminton och andra aktiviteter.

Du kan låta bilen stå under hela semestern

Med bara 1,5 km till den inbjudande och charmiga Pietra Ligure samt ca. 400 meter till stranden tar du dig smidigt och lätt runt under semestern - och hela familjen kan bli underhållen, oavsett vilka önskemål ni har. Residence Riviera har ett rabattavtal med en lido (servicerad strand) - men du kan också välja att bada vid offentliga stranden (som är gratis). Det finns även en hundstrand i området, om människans bästa vän följer med på semestern. Det är också nere längs strandpromenaden som du hittar närmaste restaurang, ca. 400 meter bort.

Lägenheterna på Residence Riviera

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter består av ett stort rum med dubbelsäng, kokvrå (med kyl, frys och 4 kokplattor) och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition och wi-fi. Lägenheterna har en separat ingång från utsidan - och de har alla balkong.

Tvårumslägenhet med 4+1 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå (med kyl, frys och 4 kokplattor) och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition och wi-fi. Lägenheterna har en separat ingång från utsidan - och de har alla balkong. Det finns plats för en extra säng så man bor totalt 5 personer.

Trerumslägenhet med 6+1 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter består av två sovrum, ett vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå (med kyl, frys och 4 kokplattor) och badrum med toalett och dusch eller badkar. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition och wi-fi. Lägenheterna har en separat ingång från utsidan - och de har alla balkong. Det finns plats för en extra säng så man bor totalt 7 personer. Dessa tvårumslägenheter består i praktiken av en 1-rums och en 2-rums, så man har två kök och två badrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Giuele

Finale Ligure, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Populärt i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map