Hotell i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Suisse Bellevue

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Den vackra utsikten över hela Cinque Terre
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

De flesta hotellägare är avundsjuka på Suisse Belllevues läge, 100 m.ö.h och med inbjudande solterrasser och magnifik utsikt över kustlinjen.

Gratis shuttle-buss till stranden & tågstationen

På en panoramisk plats över Monterossos strand ligger Hotel Suisse Bellevue och erbjuder dess gäster rum med balkong, havsutsikt och gratis parkering, vilket är ovanligt i detta område. Hotellet erbjuder en gratis shuttleservice som flera gånger om dagen kör ner till Monterossos myllrande gator och torg eller tills dess trevliga stränder. Annars kan man även gå ner. (OBS. Vi rekommenderar inte att gå upp igen då det är mycket brant). Nere i Monterosso har hotellet ett avtal med en strand så man kan boka parasoll och två solstolar till fast pris.

Ett botaniskt paradis

Med den panoramiska placeringen, gratis parkering och gratis shuttlebus kan Hotel Suisse Bellevue utan problem bära vår klassificering till 3½ sol. Vid ingången till hotellet befinner man sig närmast i ett botaniskt El Dorado med trädgårdsmöbler (och bordtennis) samt fina möjligheter att njuta av en kall dryck från hotellets bar under palmernas skugga. Alternativ kan man dra sig längre in i trädgården och mot den panoramiska solterrassen som inbjuder med solstolar och dusch. Hotellet vänder mot öster och kan njuta av solen större delen av dagen men blir lätt svalt om kvällen vilket å andra sidan säkrar en behaglig temperatur i rummen ifall man inte vill tända för aircondition. Som kompensation för solen som vänder ryggen till hotellet på kvällen bidrar fyrtornet på den lilla ön Tino till den maritima stämningen som härskar i området.

Fina semesterfaciliteter

Inomhus finner man en stor hall med reception, lounge-område och bar, var man om sommaren tillagar lättare lunch rätter så som små pizzor, sallader, foccacia och smörgåsar, så att man inte behöver åka ner till Monterosso under dagen om man hellre vill njuta av stillheten och den panoramiska utsikten från hotellets solterrass. Hotellet har dessutom hiss och frukostmatsal var det serveras en riklig frukost på buffè.

Rummen på Hotel Suisse Bellevue

Dubbelrum (inkl. frukost)

Dessa 10 rum ligger på andra och tredje våningen och har utsikt mot bergen. De är fint inredda med satellit-tv (lcd), telefon, wi-fi, minibar, aircondition (från juni till september) samt eget badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Några rum har plats för tredje och fjärde säng.

Dubbelrum med balkong och havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 15 rum ligger på andra och tredje våningen och har balkong med havsutsikt, det är sol på de sydöstvända balkongerna från morgonen och fram till eftermiddagen (några balkonger ligger dock sydväst). De är fint inredda med satellit-tv (lcd), telefon, wi-fi, minibar, aircondition (från juni till september) samt eget badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Några rum har plats för tredje och fjärde säng.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Florida Lerici

Lerici, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Residence sul Borgo

Finale Ligure

search map