Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Fregagia

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna lägenhet som ägs av den Italienska komikern Dario Vergassola, är en bra utgångspunkt för ett besök i en av Cinque Terres mest charmerande fiskebyar.

Tvårumslägenhet med terrass och havsutsikt
- Det är tal om en nyrenoverad lägenhet med kök för fyra personer. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, kök och badrum med toalett och dusch. Här finns dessutom aircondition, flatscreen TV med satellitkanaler, Ipod-anläggning, tvättmaskin och diskmaskin.

Sidan om ligger ett rum med separat ingång (en och en halvpersons säng) som även har terrass och utsikt till havet samt eget badrum med toalett och dusch. Man har alltså två badrum och två terrasser till förfogande. Från de fina terrasserna har man en genuin utsikt över havet och Manarolas färglada byprofil.

Lägenheten ligger centralt och det är således endast få minuters gångavstånd till butiker, restauranger, färjehamnen, stationen och parkeringsplatser. Det ligger en bra fiskerestaurang precis intill lägenheten. Notera att man för att ankomma till lägenheten passerar en granne vars uteplats inte är den trevligaste.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map