Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa di Mezzo II

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Med en placering mitt i en av de fem byarna i Cinque Terre, nämligen Manarola får man kort gångavstånd till allt det som gör semestern till en hit: handelsliv, matställen, hamnmiljö och både färjeläge och tågstation som tar dig snabbt och lätt till de andra byarna.

Massor av uteplats med havsutsikt

I förhållande till många andra semesterlägenheter i detta område har lägenheten Terrazza Casa di Mezzo II den extra fordelen att ha två uteplatser, varifrån man kan njuta utsikten och livet i byn och längs kusten. Då lägenheten är fördelad på två våningar är platsen utnyttjad så att man får både en terrass och en balkong. Man kan alltså antingen sitta samlade - eller njuta av en lugn stund på varsin uteplats.

Hela två badrum

Lägenheten har ännu en fordel: den har två badrum - de är inte så stora då det mesta är smått i Cinque Terre, men båda har badkar och semestern blir lite enklare när det inte är kö till badrummet.

Nära till precis allt

Lägenheten ligger centralt och det är därför få minuters promenad till allt från butiker och inköpsmöjligheter samt till restauranger, färjeläget, tågstationen och parkeringsplatsen.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

Lägenheten på Terrazza Casa di Mezzo II

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är fördelad på två våningsplan. Nedersta plan består av sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med matplats och kylskåp, badrum med toalett och badkar samt en balkong med havsutsikt. Sovrummet och uppehållsrummet är åtskilt via ett draperi. Uppe på nästa våningsplan finns ett 'open space' rum med dubbelsäng, badrum med toalett och badkar, köksavdelning (med ugn) samt utgång till den privata terrassen med havsutsikt. Dessutom finns det gratis wi-fi i lägenheten.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Planet

Levanto, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map