Semesterbostad i Manarola i Ligurien

Terrazza Casa del Duomo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Skön och rymlig lägenhet ut till kyrktorget Piazza della Chiesa di San Lorenzo. Det betyder en helt igenom central placering med ganska få steg ner till handelslivet, matställen, hamnen och tågstationen - men ändå lätt tillbakadraget uppe vid entrén till staden.

Kommentar till klassificering

Lägenheten är lite spartansk och enkelt inredd men då placeringen uppe i det genuina kvarteret vid kyrkan är fint, och terrassen rymlig och utsikten magnifik värderar vi den ändå till 3 solar - medelstandard. Välj alltså inte lägenheten pga. den invändiga inredningen utan pga. dess andra kvaliteter.

Trevrumslägenhet med två balkonger och terrass med havsutsikt för 4/6 personer
- Lägenheten är fördelad på två våningsplan 3:e och 4:e våningen i en historisk byggnad vid kyrkplatsen (utan hiss). Det betyder att man också kan njuta av charmen från kyrkklockorna (som dock inte låter från kl. 22:00 - 07:00). När man kommer in i lägenheten möter man två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Både rummen har egen balkong. På våningen ovanför finns ett uppehållsrum med kokvrå (bl.a. ugn, mikrovågsugn och kylskåp). I uppehållsrummet kan det bäddas för upp till två personer i en dubbel bäddsoffa. Härifrån har man även utgång till en fin, möblerad terrass med utsikt över havet. Havet kan endast ses från detta våningsplan - och alltså inte från balkongerna nedanför. Bland andra praktiska faciliteter kan vi nämna lcd sat-TV, tvättmaskin, aircondition och wi-fi.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Terrazza Albicocca

Manarola, Ligurien

Balcone Maestrale 1

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Le Ville Relais

La Spezia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Hotel Rosa

Alassio

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Villa Giada

Imperia

search map