Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Beccara

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Beccara är en kvalitetslägenhet som är perfekt för dem som ställer höga krav på standarden, placering och utsikt. Denna lägenhet är en bra lösning för par som reser tillsammans eller familj med större barn då den har två sovrum och tillika två badrum.

Magnifik havsutsikt från terrassen

Lägenheten ligger i den övre delen av Manarola i lugna omgivningar men med få minuter ner till huvudgatan och man har dessutom en lokalt välkänd fiskerestaurang strax utanför dörren. På gångavstånd har man hamnen (var turistbåtarna lägger till), tågstationen och det offentliga parkeringsplatsen i byn. Terrazza Beccara ligger på 4:e våningen utan hiss, detta betyder att den inte är till för gångbesvärade men i gengäld är utsikten fenomenal. På den privata terrassen med havsutsikt finns det bord och stolar.

Trerumslägenhet med terrass och havsutsikt med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, välutrustat kök med matplats (och fransk balkong med havsutsikt) samt ett fint blåkaklat badrum med toalett och dusch. Här finns även aircondition och flatscreen-tv med satellitkanaler. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng (samt fransk balkong med havsutsikt) och ett badrum med toalett och dusch. Denna delen av lägenheten har både separat ingång och ingång via köket. Från köket och sovrummet finns det tillgång till en privat terrass med havsutsikt. Den är möblerad med trädgårdsmöbler och solstolar.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

search map