Hotell i Manarola i Ligurien

Hotel Il Saraceno

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Landsorten Volastra som hotellet ligger i Reception Frukostmatsal Frukost buffén
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På hotellet finns det gratis parkering samtidigt som luften här uppe är svalare än nere vid havet (hotellet ligger på 300 meters höjd). Hotellet ligger endast 2½ kilometer från Manarola och 200 meter från den lilla byn Volastra som har en liten affär och en restaurang.

Buss till Cinque Terre

Hotellet ligger strategiskt bra till för utflykter i Le Cinque Terre Nationalpark med endast 2½ km ner till Manarola. Bussen kör ca. en gång i timmen. Eller så kan man gå till den lilla byn Volastra med 110 invånare och som ligger ca. 200 meter från hotellet. Här finner man en liten mataffär och restaurangen Gli Ulivi.

Reception, bar, glass och frukostmatsal

Inne på hotellet finns en reception och en bar med glass och andra förfriskningar. Här kan man vila benen i soffan vid öppna spisen. I frukostmatsalen serveras frukosten som buffè.

Sju trevliga dubbelrum

De sju dubbelrummen har alla fått namn från området (uppkallade efter Le Cinque Terre byarna Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore samt de två närliggande byarna Volastra och Groppo) och de ligger på första och andra våningen. De är alla rymliga och har skrivbord, satellit-tv, telefon, saftey-box och stort badrum med toalett, hårtork och dusch. Man har dock ingen havsutsikt trots det korta avståndet till havet. Tre av rummen har plats till extra säng och ett enkelrum har plats för två extra sängar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map