Semesterbostad i Manarola i Cinque Terre

Casa di Mezzo

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Avståndet till både havet, den lilla hamnen, restauranger, butiker, tågstation och offentlig parkering är endast ett stenkast på 5-10 minuters promenad.

Central placering

Från balkongen har man en fint utsikt över Manarola och kusten med udden Punta Mesco i bakgrunden. Lägenhetens styrka förutom balkongen och havsutsikten är läget mitt i Manarola.

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt till 2/4 personer
- Lägenheten är rymlig och fördelad på en våning (entré på markplan medan havssidan ligger högt pga av sluttningen). Rumsfördelningen är som följer: uppehållsrum med TV (utan satellit-kanaler), kök (två kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng (och plats för ev. extra säng mot tillägg) samt badrum med toalett och dusch. På balkongen finner man ett bord och två stolar. Det är inte möjligt att boka barnsäng men gästerna kan fritt ta med egen. Notera att lägenheten bokas för max 4 personer, där de sista sovplatserna återfinns i en dubbel bäddsoffa i uppehållsrummet eller att en person sover i bäddsoffan och den andra i en extra säng i sovrummet.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1:a april - 1:a oktober och endast i tidsrummet från kl. 14:00 - 18:00.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Balcone Panorama

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Populärt i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map