Semesterbostad i Manarola i Ligurien

Balcone Panorama

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Den makalösa utsikten från balkongen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det finns en klar och tydlig anledning till att Balcone Panorama heter som den gör. Utsikten från ballkongen är magnifik över Liguriens berg och stämningsfulla fiskelägen. Den ligger centrat och nära till hamnen, butiker, restauranger och tågstation.

Balkong med havsutsikt

Balcone Panorama ligger på tredje våningen i samma byggnad som den lilla Terrazza Albicocca. Den har en fin och möblerad balkong på ca. 8 m² med utsikt över havet, staden och Punta Mesco vid Monterosso al Mare. Det är utgång till balkongen från både köket och det ena sovrummet - och det andra sovrummet har dessutom havsutsikt.

Rymlig och välutrustad

Det är en rymlig trerumslägenhet (ca. 40 m²) med uppehållsrum med TV, kokvrå med två kokplattor, nordisk kaffemaskin, ugn, diskmaskin, kylskåp och frys samt sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (samt utgång till balkong) och nyrenoverat badrum med toalett, tvättmaskin, hårfön och dusch. Förutom det renoverade badrummet så framstår lägenheten som fin men inte moderniserad.

Nära till allt

Lägenheten ligger centralt och det är därför endast en kort promenad till butiker, restauranger, färjehamnen, stationen och parkeringsplatsen. Det ligger en bra fiskerestaurang precis bredvid lägenheten.

OBS: ankomst till lägenheterna i Manarola om söndagar är endast möjligt från den 1 april rill 1 oktober och endast mellan kl. 14:00-18:00.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Albicocca

Manarola, Ligurien

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map