Semesterbostad i Loano i Ligurien

Residence Loano 2

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Loano 2 sträcker sig över 5 hektar och ligger 1,3 km från havet i utkanten av staden Loano. I dag består semestercentret både av en hotelldel och en lägenhetsdel som ligger harmoniskt mellan varandra och erbjuder logi för två eller flera personer med eller utan barn.

Liguriens största poolområde

Här finns tre stora pooler - faktiskt det största poolområdet i hela Ligurien, samt barnpool och vattenmassage. Vidare finns det en tennisbana (gratis under dagen, mot en avgift på kvällen), lekplats, cyklar för fri användning, konferenslokal, restaurang, pizzeria, bar, minimarket, tvätteri och parkeringsplats. Det finns gratis trådlöst internet i allmänna utrymmen och i receptionen, men inte i själva lägenheterna. Notera att en av poolerna är övertäckt och uppvärmd.

Eget intern betalningssystem

På Residence Loano 2 används inga kontanter, utan ett slags kreditkort som avräknas i receptionen och som i praktiken är ett armband gästerna ombedes bära under hela vistelsen. Lägenheterna ligger i byggnader på tre våningar med hiss och är omgiven av en stor och välskött park med gräsmattor, palmer och blommor. Mot tilläggsbetalning är det möjligt att få tillgång till garage.

Lägenheternas inredning

Lägenheterna är alla utrustade med skåpskök med med microvågsugn, badrum med dusch och hårtork. Vidare finns det TV, förvaringsbox, aircondition samt bred balkong. Det finns också lägenheter på bottenvåningen med direkt tillgång till parken, som är särskilt lämpliga för familjer med små barn och gångsbesvärade.

Lägenheterna på Residence Loano 2

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (1. / 2. / 3. vån. med balkong)

Lägenheterna ligger på första, andra eller tredje våningen och är 22m². De består av ett stort allrum bestående av ett dagsområde med skåpskök och matplats samt nattområde med två enkelsängar samt en ev. utdragbar säng. Det finns även ett badrum med toalett och dusch samt tillgång till en bred balkong.

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (bottenvån. med balkong)

Lägenheterna är 22m² ligger på bottenvåningen. De består av ett stort allrum bestående av ett dagsområde med skåpskök och matplats samt nattområde med två enkelsängar samt en ev. utdragbar säng. Det finns även ett badrum med toalett och dusch samt utgång till privat terrass eller uteplats.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1. / 2. / 3. vån. med balkong)

Lägenheterna ligger på första, andra eller tredje våningen och är 32m². De består av ett uppehållsrum med skåpskök och matplats samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt tillgång till en bred balkong.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (bottenvån. med terrass)

Lägenheterna ligger bottenvåningen, är 32m² och består av ett uppehållsrum med skåpskök och matplats samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utgång till terrass och trädgård.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Hotel Leopold

Moneglia

Residence sul Borgo

Finale Ligure

search map