Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Bella Levanto

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten är fördelad på två våningsplan: 4:e och 5:e våningen med den panoramiska terrassen högst upp. Byggnaden är utan hiss vilket innebär att lägenheten inte är att rekommendera till barnfamiljer med små barn eller gångbesvärade. För övriga väntar här en semesterbostad av rang.

Det centrala läget

Lägenheten ligger i centrala Levanto med gångavstånd till tågstationen. Miljön i stadsdelen är mysig och genuin där du möter den lokala befolkningen på gatan. I direkt anslutning till lägenheten finns både inköpsmöjligheter och både caféer och restauranger. Några hundra meter bort ligger stadens sandstrand och väntar. Med tåget tar du dig smidigt till de fem byarna i Nationalparken Cinque Terre.

Fyrarumslägenhet med terrass
Lägenhetens första våningsplan består av uppehållsrum med TV och DVD samt funktionellt open space kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng (himmelsäng), sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.
En smal trappa leder upp till nästa våningsplan med sovrum med dubbelsäng (kan delas till enkelsängar), badrum med toalett och dusch samt en liten trappa som leder upp till den fina terrassen med trädgårdsmöbler och utsikt över både stadens centrum och havet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Casa Bianca

Levanto, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Residence Prealba

Levanto, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Appartamenti Planet

Levanto, Ligurien

Residence Costa Morroni

Levanto, Ligurien

Populärt i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map