Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Residence Magnolia

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Magnolia ligger på en av huvudgatorna i centrum av levanto, bara 100 meter från stranden och nära inköpsmöjligheter, butiker och restauranger.

Fyra semesterlägenheter i vanligt bostadshus

Lägenheterna ligger på flera olika våningar, från hög källare till tredje våningen. Det finns hiss i byggnaden. Bakom huset finns en innergård för parkering samt en liten gräsplätt, som dessvärre inte lämpar sig för utomhusvistelse.

Tvårumslägenhet nr. 1 med 4 sovplatser (2:a vån.)
- Lägenhet n. 1 ligger på andra våningen men skulle även kunna kallas för ett upphöjt markplan. Lägenheten framstår som enkelt inredd och ljus, dock håller inte badrummet samma standard som resten av lägenheten. Den har tillhörande tvättmaskin och TV. Man ska räkna med lite buller från gatan som den vätter ut mot, även fast fönstren har dubbelt glas. Den är praktiskt möblerade och har kokvrå med ugn i uppehållsrummet och badrum. Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum.

Trerumslägenhet nr. 8 med 4/6 sovplatser (3:e vån.)
- Lägenhet n. 8 ligger på tredje våningen. Den är praktiskt möblerad och består av uppehållsrum med kokvrå (med ugn och diskmaskin) och bäddsoffa med två sovplatser (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamento Parmigiana

Levanto, Ligurien

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Residence Italia

Luni Mare, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Casa Mediterraneo

Levanto, Ligurien

Populärt i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Locanda del Borgo

Sestri Levante

search map