Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Agriturismo Zia Palmira

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Placeringen är på gränsen mellan stad och landsbygd - och avståndet till stranden och staden Imperia (ca. 1 km) kan avklaras till fots. Här får du alla möjligheter för en semester på dina premisser.

Endast ca. 1 km till stad och strand

Detta agriturismo ligger i en fridfull omgivning i ett bostadsområde tillbakadraget från strandlivets trängsel och larm. Det är ca. 1 km ner till vattnet (kombinerad av sand och småstens strand) och till den del av Imperia, som heter Oneglia. Här hittar du ett stort utbud av restauranger och butiker, som de lokala i övrigt själva utnyttjar, då denna del av staden består mer av Italienska lokalinvånare än av turister. Den gamla industrihamnen har på senare år blivit omvandlad till en pittoresk promenad med gemytligt sorl och mysiga matställen. Agriturismot producerar olivolja - en produkt som i detta område är mycket uppskattad och erkänd. Man kan köpa med deras olja hem hos grannen Agriturismo ll Risveglio, där man även checkar in och som har samma ägare.

Gräset är grönt och poolen välkomnande

Poolen gör bestämt Zia Palmira intressant - och de få lägenheter på stället gör, att det aldrig är överfullt med folk. Vid sidan av poolen är trädgården dekorerad med en fin fontän, och det är dessutom en utomhus dusch i anslutning till poolen. Trädgården är stor, välplanerad och full av gröna områden. Ställets utgångspunkt ligger ganska lugnt, men i närheten ligger det en slingrig väg, från vilken det blir lite motorljud, när fordon passerar i kurvan. Även om stället benämns som 'agriturismo', är det här mer tal om semesterlägenheter där man inte har så mycket kontakt med ägarna, motsatt en klassisk agriturismo som ofta är lantlig och har något familjärt över sig

Andra användbara faciliteter

För gemensamt bruk erbjuder man ett litet gym. Utomhus har man om kvällen tillgång till en gemensam grill, som ger möjlighet till att dra ännu mer nytta av de privata terrasserna eller den stora gemensamma terrassen på varma sommar kvällar. Dessutom är det gratis parkering på stället. Platserna är dock begränsade, så det är en parkeringsplats per lägenhet.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Zia Palmira

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Residence La Fiorita

Finale Ligure, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map