Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel San Giuseppe

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel San Giuseppe är ett familjehotell som ligger nära centrum i den trevliga kuststaden Finale Ligure och endast ca. 400 meter från havet.

Hotell med stamgäster

Hotellet ägs av den vänlige Sig. Bianchi som själv står för den dagliga driften och han och hans övriga personal hjälper gärna till att berätta om området och många utflyktsmöjligheter som finns. Hotellet är populärt med många stamgäster som återvänder år efter år.

Stämning av kloster

Hotellet var tidigare ett kloster och har därför ett eget kapell mitt i byggnaden, som dock inte används mer. Därför kan det på vissa ställen vara väldigt högt i tak, liksom man kan känna stämningen av kloster i flera av uppehållsrummen och i korridorerna.

Central placering

Hotellet är fint renoverat och har alla de faciliteterna som hör till ett modernt hotell. Samtidigt är det mycket centralt beläget, nära till både strand och shopping eller om man vill på utflykt med bil eller tåg. Närmaste motorvägsavfart ligger bara 2 km från hotellet och om man inte kommer med bil, ligger hotellet precis ovanför tågstationen. OBS: man ser tågstationen från poolen och i vissa fall kan tåget höras när det passerar, dock kör inga tåg under natten och man har satt in dubbelglasade fönster. Men vi vill ändå varna för att man kan märka av tåget.

Faciliteter

Hotellet har en stor parkeringsplats, reception, internet-point, hiss, bar, stor restaurang/frukostmatsal (frukosten serveras som buffé med både traditionella italienska sötsaker men även bröd, pålägg mm), all- och läsrum, pool med barnpool och ett litet lekområde för de mindre barnen samt flera möblerade terrasser. Här finns 42 rum som alla är fint men enkelt inredda med telefon, satellit-TV, förvaringsbox samt bardum med dusch eller badkar, hårförn och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Paco

Pietra Ligure, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence La Fiorita

Finale Ligure, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map