Hotell i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Locanda Il Senatore

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Den fina sandstranden i Fiascherino - hotellet kan skymtas till vänster (rosa) Restaurang med havsutsikt Gemensam terrass
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Sträckan vid Nationalparken Cinque Terre är fantastiskt vacker med sina skulpturliknande klippor, dock på bekostnad av de många sandstränderna - men i Fiascherino di Lerici ligger en naturskön sandlagun gömd från massturismen huvud stråk.

Första parket ner till vattnet

Locanda Il Senatore ligger på första parket ner till vattnet. Men vilket vatten? Ett ovanligt vackert hörn av Medelhavet med sandstrand och parasoll / två solstolar för varje rum som dessutom är inkluderat i priset.

Restaurang på stället

- Mot tillägg kan man beställa halvpension men det finns även matställe på rimligt avstånd: i Tellaro (ca. 1 km) och Lerici (ca. 2 km). Köket på Locanda Il Senatore är naturligtvis präglat av havet läckerheter men det finns också traditionella rätter baserade på pasta och kött. Frukosten serveras som buffé. Från restaurangen har man en enastående utsikt över den lilla bukten.

Dubbelrum med havsutsikt
- De åtta rummen ligger alla på samma våningsplan (under receptionen och restaurangen men från vattnet sett är det 2:a våningen pga nivåskillnaden) utan hiss och har en bländande utsikt till stranden, klippkusten och havet genom stor panoramafönster, det enda som fattas är balkong. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, lcd sat-TV, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch och hårtork. I ca. hälften av rummen finns möjlighet / plats för en extra säng. I ett av rummen finns plats för två extra sängar som därmed kan fungera för en familj med två vuxna och två barn (bäst för mindre barn).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Residence Orchidea

Pietra Ligure

search map