Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Medelhavet, blommor i vckra färger och en mild havsbris - Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike.

Området som också kallas för "blomsterrivieran" är känd för sin fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker, caféer och nattklubbar och inte minst de många utflyktsmöjligheterna så kan man nästan inte önska sig mycket mer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

År 1887 blev hela staden ödelagd av en jordbävning och efter återuppbyggnaden av staden började turisterna åter strömma till. Tidigare var staden ett mindre fiskeläge. Den långa strandpromenaden med utsikt till havet, lustbåtshamnen och stranden kombinerat med staden gröna alléer och stämningsfulla torg skapar ramarna för en lyckad semester.

Gå heller inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blomsterblad.

Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.

 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante

Hotel Leopold

Moneglia

Villa Giada

Imperia

search map