Hotell i Chiavari i Ligurien

Hotel Monte Rosa

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Monte Rosas nya pool Den stämniningsfulla terrassen om kvällen Frukost Bar Deluxe-rum
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

En bättre och mer historiskt läge får man leta länge efter. Framför hotellet ligger den gamla stadsdelen medan du på baksidan kan njuta av poolen omgiven av citronträd och en stor solterrass med poolbar.

Pool mitt i stan

Detta är ett centralt placerat och levande hotell med egen restaurang och en trevlig bar ut till gatan. Man har under år 2010 anlagt en pool med jacuzzi (35 grader) och härliga trädgårdsmöbler. I ena änden av poolen finns det en barnpool med vattendjup på 50 cm (ej separat pool). Under sommarmånaderna förekommer det livemusik vid poolen på fredagar från ca. kl. 19:00 - 22:00. Det finns inte havsutsikt från hotellet men det är endast ca. 700 meter till havet där man finner både strand (en privat med sandstrand och en offentlig med småstenar) och en lustbåtshamn. Hotellet lånar även ut cyklar. I Chiavaris gamla stadsdel som ligger utanför dörren finns det dagligen torgmarknader och gågata med valvgångar och butiker som spänner från fiskehandlare till Gucci sida om sida.

Flera faciliteter, där ibland bekväma parkeringskällare

På hotellet finns det utöver reception, restaurang och bar även frukostrestaurang (buffé), hiss, wi-fi (mot tillägg), lekplats för barn och en stor terrass för gästerna att fritt använda. Hotellet erbjuder även matlagningskurser för deras gäster. Trots hotellets mycket centrala placering är det faktiskt möjligt att köra helt fram utan att passera miljözonen, varför vi varmt rekommenderar att boka parkeringsplats i hotellets garage för ett mycket överkomligt tillägg. Det kan ofta vara svårt att finna parkering i Chiavari.

Dubbelrum Standard
- Rummen är fint inredda med satellit-TV, aircondition, telefon, minibar, safetybox samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några har badkar). Extrasäng är inte möjlig.
Dubbelrum Superior
- De 4 rummen som är lite större än standardrummen är fint inredda med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, safetybox samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några har badkar). Många har möjlighet till en extrasäng.
Dubbelrum Superior med balkong
- De 12 rummen som är lite större än standardrummen är fint inredda med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, safetybox samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några har badkar). Dessa har balkong/terrass och många har möjlighet till en extrasäng.
Dubbelrum Deluxe
- De 8 rummen är hotellets senast renoverade. Rummen ligger antingen på 3:e eller 4:e våningen och har utsikt till Chiavaris gamla stadsdel. De är ljusa och inredda med satellit-TV ( LCD ), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Flera av rummen är anslutna med en anslutande dörr (vilket är en bra lösning för stora familjer), medan hälften av rummen har plats för en extra säng.
Dubbelrum Deluxe Plus med terrass
- Dessa 2 rum är nyrenoverade. De är belägna bredvid varandra på 4:e våningen och har utsikt över den vackra närbelägna kyrkan Chiesa di Rupinaro. De är ljusa och inredda med satellit-TV ( LCD ), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Termen Plus är på grund av den privata möblerade terrassen. De två rummen är anslutna med en anslutande dörr (vilket är en bra lösning för stora familjer). Extrasäng är inte möjlig.
Family room
- Dessa två Family Room består av två rum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) och är fint inredda med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och badkar. Dessa rum har möjlighet för en extra säng och några av dem två extrasängar (våningssäng) vilket innebär max 5 sovplatser. Rummen har inte balkong.
Familjerum Deluxe
- Detta Family Room består av två rum (ett med dubbelsäng och ett med två enmans bäddsoffor). Detta familjerum är ett av hotellets mest nyrenoverade och ligger på 4:e våningen med utsikt över Chiavaris gamla stadsdel. Rummet är ljust och utrustat med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Det kan max bo 4 personer i detta familjerum. Familjerummet har ingen balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map