Semesterbostad i Borgio Verezzi i Ligurien

Residence Le Saline

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Le Saline är ett inbjudande semesterställe som ligger 50 meter från stranden i Borgio Verezzi samt på kort avstånd från tågstationen och järnvägen. Lägenheterna ligger i ett trevligt bostadsområde med endast 100 meter till närmaste inköpsmöjligheter.

Pool och barnpool

Stället har reception, uppehållsrum med TV, bar, tvätteri (mot betalning) hiss, lekplats, stor terrass med parasoll, stolar och bord samt övervakat garage och parkeringsplats, som kan användas mot betalning. Swimmingpoolen (18 x 8 m) är öppen från påsk till slutet av säsongen (uppvärmd till slutet av maj). Vid poolen finns en barnbassäng (5 x 5 m) samt solstolar, parasoll och en snackbar.

Fint möblerade lägenheter

Det kan lånas cyklar och mot betalning kan man använda ställets fitness-center, sauna, jacuzzi och turkiskt bad. Gäster på Residence Le Saline erhåller rabatt till att låna solstolar och parasoll vid den privata stranden och cirka 450 meter bort kan man hyra tennisbanor.

Ställets lägenheter är fördelade på sammanlagt två byggnader. De är fint möblerade och alla utrustade med hörfön, telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, värme, aircondition från juni till september och - med undantag för 6 enrumslägenheter - balkong eller terrass.

Lägenheterna på Residence Le Saline

Enrumslägenhet med 3 sovplatser - typ A3

Lägenheterna är på 17-19 m². De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, enkelbäddsoffa och kokvrå med kylskåp med frys, ugn med 4 plattor samt badrum.

Enrumslägenhet med tre sovplatser - typ A3 superior

Lägenheterna är på ca. 27 m². De består av stort uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, enkelbäddsoffa och kokvrå med kylskåp med frys, ugn med 4 plattor samt badrum. Samt en altan.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B4

Lägenheterna är på ca. 28 m². De består av sovrum med två sängar (som kan sättas tillsammans), uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp/frys, ugn med 4 plattor samt badrum.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser - typ B5

Lägenheterna är på ca. 28m². De består av sovrum med två sängar, (som kan sättas tillsammans), uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med kylskåp med frys, ugn med 4 plattor samt badrum. Den femte sängen kan ställas in i antingen sovrummet eller i uppehållsrummet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map