Semesterbostad i Albenga i Ligurien

Residence Borgomare

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Längs med kustvägen några få kilometer från staden Albenga finner man detta nybyggda och sköna sommar-residens byggt i klara och varma färger från Ligurien.

Barnvänligt

På Residence Borgomare finns det totalt 34 snyggt inredda lägenheter som är fördelade i små hus runt omkring den gemensamma parken där man även finner en härlig pool (20x 9 meter och max. djup på 120 cm) och barnpool (9 x9 meter och ett max djup på 60 cm) med tillhörande solstolar och lekplats för mindre barn. Ett utmärkt ställe för barnfamiljer som vill bo på ett familjärt ställe i sköna Ligurien. Den mycket hjälpsamma personalen i receptionen hjälper gärna till vid frågor eller tips på utflykter och restauranger i området. På stället finns även en restaurang och möjlighet att hyra cyklar.

Inköpsmöjligeheter inom 3 km

Det finns goda inköpsmöjligheter i Albenga ca. 2-3 kilometer från lägenheterna och närmaste badstrand finner man endast ca. 1 kilometer från stället. Det finns även en strand nedanför stället men denna rekomenderar vi inte.

Moderna lägenheter

Lägenheterna är moderna, och har aircondition, kokvrå, sat-tv, förvaringsbox, badrum med dusch samt balkong eller terrass. Lägenheterna är inte anpassade för att flera par bor tillsammans utan primärt till föräldrar med barn. Lägenheterna ligger på första och andra våning, några har rum på översta våningen, och där kan de ha sovrum med snedtak. Varje lägenhet har en privat parkeringsplats. Lägenheterna av typ A är de största och mest rymliga.

Läs om lägenheterna på Residence Borgomare

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Villa Giada

Imperia

search map