Hotell i Alassio i Ligurien

Hotel Rosa

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Exempel på rum Rosa Blu Den 'ljusröda' skyn Saltgrottan Bastu Gym
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Rosa ligger 30 meter från stranden och på kort avstånd från Budello, den karaktäristiska vägen i Alassios centrum. Familjen Masoero har styrt detta hotell sedan 1954, hotellet ser dock inte ut som det gjorde den gång de flyttade hit från Piemonte.

Faciliteter på hotellet

I receptionen talar man, utöver italienska, både engelska, tyska och franska. Här finns garage, som man kan beställa mot betalning och det finns plats för upp till 20 bilar. Det finns även ett TV-rum med storbildsskärm, ett litet konferens rum, solterrass, terrass med lekplats, terrass med havsutsikt och solstolar samt möjlighet att hyra cyklar. Endast små husdjur är tillåtna, dock inte i restaurangen. Det finns även ett trevligt spa på hotellet som man kan utnyttja mot betalnig. Den privata strand som ligger framför hotellet kan utnyttjas mot betalning.

Barnvänligt hotell

Hotellet är är speciellt anpassat för barn som är mer än välkomna här. Det har inretts ett färg glatt lekrum var barnen kan leka i säkra omgivningar samt att det finns en terrass med gungor och annat som utgör hotellets lekplats. Dessutom kan man gå till stranden via hotellets trädgård utan att behöva passera vägen. Stranden består av sand och man ska långt ut innan det blir djupt, så även här passar det bra för barn. Dessutom har man, under sommarmånaderna, en kväll i veckan med underhållning för barn. Föräldrarna får dessutom tillgång till ett kylskåp som de kan använda dygnet runt samt barnsäng, baby-badkar, barnstol, möjlighet för att väma mjölk/ barnmat, barnvagn och cykelstolar för barn.

Alla rum med balkong, aircondition och wi-fi

Hotellet har över 50 rum som alla har balkong, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Det är ett wifi internet. Rummen är uppdelade i tre olika typer, som alla är fördelade efter de färger de är målade i. Enkelrummen tillhör typerna Rosa Bianca eller Rosa Blu.

Läs om rummen på Hotel Rosa

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Park Hotel Resort

Baia Sardinia, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Residence Le Saline

Borgio Verezzi

search map