Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alassio är en trevlig och livlig badort som mest av allt är känd för sina härliga stränder och gröna områden med körsbärsträd och kastanjelundar, trevliga små shoppinggator och olika historiska monument som t. ex. en gammal stadsport på vilken diverse berömdheter genom tiden har skrivit sina hälsningar.

Här finns ett stort utbud av restauranger och caféer som ligger på trevliga platser i centrum eller utmed den trevliga strandpromenaden. Badmöjligheterna är många vid den 4 kilometer långa sandstranden och de minsta besökarna kommer älska att leka i det barnvänliga vattnet för man ska långt ut innan det blir djupt. Blir man trött på stranden så kan man shoppa loss bland de trevliga butiksgatorna. Den gamla gatan Budello som går genom hela staden parallelt med havet, räknas till de bättre shoppingområdena i hela Ligurien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vi rekommenderar att man åker ut till Capo Mele och Capo S. Croce varifrån man har en helt fantastisk utsikt.

 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

Casa Santi

Pietra Ligure

search map