Hotell i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Maga Circe

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i naturreservatet Circeo, ca. 50 minuters bilfärd söder om Rom. Hotellet ligger precis vid vattnet i den mysiga lilla staden San Felice Circeo, få meter från hamnen längs strandpromenaden. Det finns goda möjligheter för utflykter till Ponza ö eller storstäderna Rom, Napoli eller Caserta.

Vällagade rätter i restaurangen

Hotellet ligger i lugna omgivningar och har en stor trädgård med gamla palmer och en härlig pool med saltvatten. Hotellet har drivits av familjen Di Genua i flera årtionden. Den unga Antonella ser till att gästerna får den service de behöver medan hennes mamma har hand om köket. Hotellrestaurangen är känd för sin goda matlagning och bör testas.

Rummen

Tack vare närheten till havet får man känslan av att befinna sig ute till havs, då i stort sett alla gemensamma utrymme och rummen har stora fönster mot havssidan, en upplevelse som den maritima inredningen och möbleringen bidrar till. Rummen är alla rymliga samt utrustade med aircondition, TV och minibar.

Poolservice

Mot betalning kan man få tillgång till solstolar och handdukar vid poolen. Hotellet rekommenderas åt dem som önskar lugna och avslappnade omgivningar. Det är också ett bra val för små konferenser och företagsresor.

Läs om rummen på Hotel Maga Circe

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Hotel Il Guscio

Terracina, Lazio

Populärt i Lazio

search map