Semesterbostad i Rom

Terrazza Oca

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Oca ligger ett stenkast från Piazza del Popolo - det låter som en kliché, vilket det också är men det är inte desto mindre sant.

Prisvärt

Denna lägenhet ger verkligen mycket - ja, t.o.m. förbluffande mycket för pengarna: Var får man annars tre fina sovrum, alla med eget badrum samt uppehållsrum, matrum, kök och en härlig terrass för så lite pengar mitt i Rom?

Smakfull inredning

Lägenheten är synnerligen välskött, det finns parkett i nästan alla rum, badrummen är väldigt presentabla och köket är välutrustat med husgeråd, vinglas, decanter osv. osv. Lägg samtidigt till den stora och vackra terrassen och det faktum, att lägenheten är helt igenom smakfullt inredd.

Femrumslägenhet med 6 sovplatser
Lägenheten ligger på andra våningen (här finns hiss) och består av entré, uppehållsrum med satellit-TV (med tillhörande dvd- och video-spelare), matrum, öppet kök med fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin, tre sovrum med dubbelsäng och tre badrum med dusch och toalett. Och naturligtvis den fina terrassen med bord och stolar. Lägenheten är utrustad med aircondition och tvättmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

search map