Semesterbostad i Rom

Terrazza Lucina

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det ville vara betydligt lättare att nämna vad denna lägenhet inte bjuder på än vad den kan erbjuda av komfort och kvalitet för den är verkligen långt, långt över medelklass.

Få minus men många plus

Låt oss ta de få minus först: toalettstolarna sitter lite löst fast och det är för lågt till tak i köket pga. de sneda väggarna (och så är köket också lite för standard för en så vacker lägenhet). Men så är allt också sagt, resten är bara positivt. Belägenheten mellan Den Spanska Trappan, Pantheon, Piazza Navona och allt det andra kombinerat med absolut frihet från larm må för det första sägas vara väldigt ovanligt men i detta förnäma palats är det faktiskt möjligt.

Rymligt och elegant möblering

Lägenheten är dessutom ganska rymlig och elegant möblerad, Det är fina parkettgolv överallt var det inte är marmorgolv, badrummen är ovanligt fina och de många antika möblerna bidrar till det lyxiga intrycket. Den moderna komfort saknas överhuvudtaget inte för här finns aircondition, satellit-TV med video och dvd, trådlös internet, diskmaskin och tvättmaskin. Och så ska det till sist nämnas att det från uppehållsrummet är utgång genom ett par stora glasdörrar till en ca. 15 m² stor terrass med utsikt över Den Eviga Stad helt till Peterskyrkans kupol.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med matbord och komfortabelt soffarrangemang, separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett en suite, sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum (med dusch och toalett).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

search map