Semesterbostad i Rom

Terrazza Di Sales

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Trastevere är med rätta berömt för sina många restauranger, barer och kaféer som gör detta område till ett av Roms livligaste nästan dygnet runt. Men Trastevere är också som själva Rom, av en mycket komplex storlek med intensiva och avslappnade zoner. Via di San Francesco di Sales är alltså något utanför den mest intensiva delen, men inte mer än att du endast har 500 meter till exempelvis torget Piazza della Malva. Därför får du här alla möjligheter för sprudlande nattliv utan att behöva störas när du ska sova.

En mycket speciell lägenhet

Rom har något för alla, även när det kommer till lägenheter, och Terrazza di Sales måste förvisso sägas vara något helt unikt. Bara placeringen på bottenvåningen intill gatan är ovanlig, men ännu ovanligare är det att uppleva en lägenhet i Rom som har sin egen innergård och...., källare med spabad och bastu! Vi kan hälsa och säga att ett glas vin passar bra här!

Utanför eller nedanför?

Valet är ditt. Kommer du att gå ner i den mysiga källaren med den stora bubbelpoolen och liten bastu (den har bara plats för en person), eller kommer du att koppla av i den privata innergården som ligger utanför vardagsrummet?

Lägenheten på Terrazza Di Sales

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten ligger på bottenvåningen med direkt ingång från gatan. Den består av ett långsträckt rum med vardagsrum och matplats och köksdel (tre kokplattor, kylskåp och mikrovågsugn) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med badkar och toalett och ett andra sovrum med två bäddsoffor för vardera två personer samt privat badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba, Piemonte

search map