Semesterbostad i Rom

Terrazza Apostoli

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi måste erkänna att frestelsen att kalla denna lägenhet "Vita Huset" har varit stor, väggarna är vita, skåpen är vita, takets bjälkar är vita ja till och med soffgruppen är vit (men den kommer nog snart bli..."patinerad")

Central och högt uppe

Vi befinner oss mitt i Rom (450 meter från Trevi-fontänen och 700 meter från Pentheon) på 5e våning av en vacker gammal byggnad. Det finns hiss, men helt fri från motion blir du inte för promenaden till lägenheten bjuder på både trappor upp och ner.

All komfort i ljus inredning

Det är en presentabel, ljus lägenhet med gott om plats och en härlig ostörd terrass. Lägenheten har all tänkbar modern komfort (aircondition, Diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, sat-tv och DVD-spelare) och ett bra uppehållsrum med gott om plats för alla gäster.

Trerumslägenhet med 4/5 sängplatser
- Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med soffgrupp, öppet kök med två keramiska kokplattor, ugn, brödrost, vattenkokare, diskmaskin och kylskåp med frysbox och stort matbord, som med lite god vilja kan användas av 8 personer. I uppehållsrummet finns en liten sovalkov ca (160 cm lång) bakom en gardin och ett badrum med dusch och toalett. Från uppehållsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och internt badrum med dusch och toalett samt ett andra sovrum med två enkelsängar. Från uppehållsrummet kan du även komma ut på lägenhetens terrass, där du finner ett stenbord med bänkar (också i sten), som är mycket stort och räcker till lägenhetens gäster och fler.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

search map