Semesterbostad i Rom

Loggia Boschetto

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det finns många åsikter om vilken stadsdel som är den mest charmiga och populära i Rom, och ett fint bud är under alla omständigheter Monti, som ligger mellan Centralstationen Stazione Termini och Colosseum. Självklart kommer det också turister hit, men långt ifrån i den grad som i det historiska centrum. (och om det finns någon som menar att Monti inte är en del av det äkta historiska centrum bör man ha i åtanke att det var här som Julius Caesar föddes och växte upp).

Gott om plats till få pengar

På Via del Boschetto finner man allt man önskar från restauranger och caféer till supermarket och andra butiker. Här ligger även lägenheten Loggia Boschetto på andra våningen (i byggnad med hiss), en härlig välskött lägenhet med parkettgolv, stor flatscreen-TV med DVD-spelare, aircondition, tvättmaskin och gott om plats. Ljussättningen kombineras med lite mörkare inslag i bl.a. vardagsrummet medan sovrummen är mycket ljusa.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheten består av hall, stort vardagsrum med en mycket välutrustad och praktiskt kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin, kyl med frysfack), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet finns tillgång till en liten terrass med två stolar men inget bord.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

search map