Hotell i Rom

Hotel Garda

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Högt uppe på 5:e våningen i centrum av Rom hittar du Hotel Garda, ett litet hotell i modern stil med perfekt läge på en lugn sidogata till Via Veneto – som också är känd från filmen La Dolce Vita med Anita Ekberg och Marcello Mastroianni. Detta är också där du hittar de flesta av Roms 5-stjärniga hotell, som utan tvekan satt sin prägel på den eleganta miljön.

Nära allt

Det tar inte mer än omkring 10 minuter att gå till Spanska trappan eller Piazza Barberini, där du också hittar närmaste tunnelbanestation. Omgivningen är riktigt trevlig och kännetecknas av gröna träd och gamla ståtliga palats, varav många är avsedda för hotell. De flesta av Roms attraktioner ligger inom bekvämt gångavstånd från Hotel Garda och i övrigt det lokala området är också väl försett med bussar och tunnelbana.

Faciliteter och rum

Hotellet är utrustat med hiss, reception, sällskapsrum och frukostrummet. Det finns 30 rum som alla är trevligt men enkelt inredda med aircondtion (från 1/6-31/10), telefon, TV, förvaringsbox, minibar, wi-fi samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Cecil

Rom, Lazio

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

King Hotel

Rom, Lazio

Hotel Cecil

Rom, Lazio

Domus Sessoriana

Rom, Lazio

search map