Hotell i Rom

Hotel Arenula

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt över stadens tak
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger även mycket nära det spännande kvarteret Trastevere som sprudlar av lokalt liv och rörelse. På hotellet väljer du mellan 50 rum med aircondition och eget badrum.

Det centrala lokalområdet

Hotellet ligger på en lugn sidogata i det gamla judiska kvarteret som tyvärr är okänt för de flesta turister. Men i verkligheten är det en hel liten attraktion i sig själv, inte minst pga. dess speciella historia. Området bjuder på flera goda lokala restauranger och det är även här man finner den vackra lilla Piazza Mattei med sköldpaddsfontänen "Fontana della Tartaruga"

Faciliteter

Hotellet har ingen hiss då det är omöjligt att bygga in en hiss i den gamla byggnaden men det är också det enda negativa med hotellet. Det finns å andra sidan reception, litet uppehållsrum, bar och frukostrestaurang på andra våningen där även de flesta rum finns. Övriga rum är fördelade på våningarna högre upp, tredje, fjärde eller femte våningen.

Rummen

Hotel Arenula har totalt 50 fint men enkelt inredda rum som alla är utrustade med telefon, satellit-TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Då hotellet som nämnt är väldigt populärt rekommenderar vi att boka i god tid.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Ivanhoe

Rom, Lazio

Hotel Primavera

Rom, Lazio

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

search map