Semesterbostad i Rom

Giubbonari Penthouse

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten Giubbonari Penthouse vid den trevliga och populära affärsgatan med samma namn, endast två minuters promenad från blomstertorget Campo de' Fiori, ligger i samma byggnad som de fem lägenheterna i Casa Giubbonari.

Utsikt till Roms tak

Denna moderna och ljusa lägenhet ligger på översta våningen i byggnaden med hiss och härifrån har man en praktfull utsikt över Rom från takterrassen. Lägenheten har ett fint kök, satellit-TV och aircondition.

fyrarumslägenhet med 4/7 sovplatser (översta våningen med hiss):
- Lägenheten är fördelad på två våningar och ligger längst upp i byggnaden. På den våning man kommer in på finns en entrè, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt ett en suite badrum med badkar, dusch och toalett (badrummet har inga fönster), två sovrum med två enkelsängar (det ena kan samlas till en dubbelsäng), ett en suite badrum med dusch och toalett samt kök med spis, ugn, kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin. På den övre våningen finns ett vardagsrum med soffa, satellit-TV samt matbord och här går man ut på takterrassen som har bord och stolar och en fantastisk utsikt över Roms centrum.

Tack vare det centrala läget kan man gå till i stort sett alla stadens sevärdigheter. Vill man benyttja de offentliga transporterna så finns en lokalbuss i närheten. På torget Largo Argentina som ligger ca. 5 minuter från lägenheten finner man bussar till i stort sett alla delar av Rom samt spårvagn nr. 8 som bl.a. kör till Stazione Trastevere (med vidare tågförbindelse till Fiumicino flygplats) har sin ändhållplats här.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

search map