Semesterbostad i Rom

Dimora Monte Brianzo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära Tibern och torget Piazza Navona erbjuder vi sju mindre semesterlägenheter som ligger i samma byggnad. Alla lägenheterna är enkelt men praktiskt inredda samt utrustade med TV och värmeanläggning.

Bäst för par

Lägenheterna är perfekta för till exempel flera par som reser tillsammans men som gärna vill ha varsin lägenhet.

NOTERA: Nycklar till lägenheten hämtas på Via Monte Brianzo 58 mellan 14.30 och 18.30. Vid senare ankomst eller ankomst på söndag och italiensk helgdag utlevereras nyckeln av taxichauffören, som kör till lägenheten och därför är det nödvändigt att beställa taxiservice (se taxapris). Upplys vänligen om förväntad ankomsttid samt eventuellt flightnummer vid reservation.

Lägenheterna på Dimora Monte Brianzo

Tvårumslägenhet int. 2 med 2 sovplatser (50 m²)

Lägenheten ligger upphöjt på bottenvåningen och består av uppehållsrum med två bäddsoffor för en person (kan användas mot tilläggsbetalning), sovrum med dubbelsäng, kokvrå samt badrum med badkar.

Enrumslägenhet int. 4 med 2 + 2 sovplatser (50 m²)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett stort uppehållsrum (med stora fönster mot via Monte Brianzo) med två bäddsoffor för en person (kan användas mot tilläggsbetalning) skåp samt kokvrå. Från uppehållsrummet går en trappa upp till ett loft där det finns en dubbelsäng och badrum med badkar.

Enrumslägenhet int. 7 med 2 + 1 sovplatser (40 m²)

Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med två bäddsoffor för en person, kokvrå och badrum med badkar.

Tvårumslägenhet int. 8 med 2 + 2 sovplatser (60 m²)

Lägenheten ligger på tredje våningen och består av två enkel bäddsoffor som kan användas mot betalning av tillägg, kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum. Lägenheten har dessutom aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Hotel Arenula

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

search map