Semesterbostad i Rom

Casa Piazza Navona

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor inte bara vid Piazza Navona, nej du bor mitt på Piazza Navona på tredje våning med fantastisk utsikt över hela platsen från uppehållsrummets tre fönster (och det samma gäller från två av sovrummen)!

Inbjudande lägenhet

Läget är med andra ord skapligt, och det är även tal om en stor välskött och presentabel lägenhet med sober inredning, fina parkettgolv och riktigt bra med plats, även om man bor 8 personer. En rolig detalj utgörs av spricka i den ena väggen, som är försedd med en "glasskiva" som ska indikera om sprickan utvidgar sig eller inte, en säkerhetsåtgärd som skyddsmyndigheterna har ålagt byggnaden.

Moderna faciliteter

Lägenheten har naturligtvis aircondition, Wi-Fi, diskmaskin och tvättmaskin, men också hårtork, vattenkokare, förvaringsskåp, plattskärms tv i alla sovrum, eldstad och brödrost.

Fyrarumslägenhet med 4/8 sovplatser (tredje våning med hiss)
- Lägenhetens ca 170 m² är fördelade med en hall, stort uppehållsrum med eldstad, separat kök (fyra keramiska plattor, ugn, micro, kylskåp och diskmaskin) uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och internt badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ytterligare två badrum, det ena med dusch, det andra med badkar, båda naturligtvis med toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

search map