Semesterbostad i Rom

Casa Giubbonari

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Roms historiska centrum, endast två minuters promenad från blomtorget Campo de' Fiori, finner man Casa Giubbonari på den trevliga butiksgatan med samma namn.

Fem lägenheter - samma ägare

Casa Giubbonari består av totalt 5 lägenheter, vardera mäter ca. 90 m² och ligger på olika våningar med hiss. Alla lägenheterna ägs av samma ägare som har lagt stor vikt på vacker, klassisk och bekväm stil.

Olika färger och möblering

De fem lägenheterna i Casa Giubbonari har samma grundplan och i realiteten är det bara möblerna och färgerna som är olika. Alla lägenheter har entrè med klädskåp, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå med två elplattor, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (OBS: lägenhet nr. 5 har våningssäng!) samt två badrum med dusch och badkar, hårfön och toalett. Alla lägenheter har aircondition.

Nära offentlig transport

På grund av det mycket centrala läget kan man gå i stort sätt till alla Roms sevärdheter. Om man använder sig av offentlig transport, så ligger platsen Largo Argentina bara 5 minuter bort från lägenheten och där finner man busslinjer till i stort sett alla delar av Rom. Spårvagn nr 8 som kör bland annat till Stazione Trastevere (med tågförbindelser till Fiumicino flygplats) har sin slutstation här.

Lägenheterna på Casa Giubbonari

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 1 med 4/6 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 1 ligger på andra våningen och har entré med garderob, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition.

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 3 med 4/5 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 3 ligger på tredje våningen och har entré med garderob, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett.

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 4 med 4/6 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 4 ligger mellan tredje och fjärde våningen så man ska gå några trappsteg antingen upp eller ner för att komma till hissen. Lägenheten har entré med garderob, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett.

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 5 med 4/5 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 5 ligger på fjärde våningen och har entré med garderob, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett.

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 6 med 4/6 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 6 ligger mellan fjärde och femte våningen så man ska gå några trappsteg antingen upp eller ner för att komma till hissen. Lägenheten har entré med garderob, stort uppehållsrum med två komfortabla bäddsoffor för vardera en person, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Rekommendationer till dig

search map