Hotell i Pastena i Lazio

La Voce del Vento B&B

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Vy mot de öppna slätterna med staden Pastena på toppen av en kulle i bakgrunden Poolen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Förutom lugn och ro så finner du här pool, sköna terrasser med blommor och exotiska planter samt ett varmt värdskap. Många väljer att boka en övernattning här på vägen mellan Rom och Napoli, men ångrar ofta att man inte stannade 2-3 dagar. Men så har du en grund att återvända.

Njut av fikonträd och ekologiska principer

Man ankommer smidigt hit då det endast är ca. 10 km från motorvägsavfarten och det är gratis parkering på stället. I den sköna trädgården finner man terrasser, exotiska planter och pool med utomhusdusch, solstolar och parasoller. Invändigt finns det en liten reception, internet-point och ett trevligt TV-rum. Det finns fem restauranger i lokalområdet (på kort köravstånd) och i annat fall erbjuder värdparet ibland på läckerheter från grillen (mot tillägg - avtalas på plats efter antalet personer som deltar). Stället drivs efter ekologiska principer och har bland annat fått tilldelat sig kvalitetsstämpeln EcoWorldHotel.

Rummen

- De 6 rummen är alla olika inredda. Två av dem ligger på första våningen och fyra på andra våningen. De är alla utrustade med sat-TV, telefon, förvaringsbox, kylskåp/minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch (två har ett litet badkar). Det finns inte aircondition då de tjocka väggarna ser till att temperaturen är ytterst behaglig. Enstaka rum har egen terrass. I fyra av rummen finns det möjlighet för en extra säng och till familjer på fyra personer finns det två rum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Rekommendationer till dig

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente, Lazio

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Populärt i Lazio

search map