Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i lugna omgivningar på landet och samtidigt på utflyktsavstånd från Rom. Agriturismo Il Bagolaro har pool, restaurang och rum för upp till fem personer med aircondition och egen terrass.

Kuperad terräng, högt till himlen och nära till Rom

Trots sin lantliga placering vid slutet av en (ojämn) enkelriktad grusväg i lugna och fridfulla omgivningar är det endast ca. 2 km till medeltidsstaden Nerola med sin imponerande fästning Castello Orsini. Även närmaste supernarket ligger ca. 2 km bort. Ifall man söker storstadsimpulser är det enkelt och bekvämt att ta sig till Rom: i Fara Sabina (ca. 10 km bort) kan man parkera gratis och ta tåget till Roma Tiburtina (ca. 40 min.). Sista hemresan går ca. kl. 22:00.

Gott matställe

Agriturismo Il Bagolaros restaurang utspelar sig både inne och ute - beroende på vädret. Man kan boka vistelse med halvpension med tre rätter till en särskild pris. Halvpensionen behöver man inte förboka - men man ska komma ihåg att ge besked på förhand ifall man önskar middag på ankomstdagen. Det är också möjligt att äta lunch på gården. Under vardagarna är det lugn och skönt på gården då restaurangen mest tar hand om övernattande gäster, medan det tors - sön också kommer ätande gäster utifrån, vilket medför mer liv och rörelse. Önskar man att prova andra matställe i området finns det flera att välja mellan inom 2 km, som dock kräver bil. Frukosten serveras antingen ute eller inne (efter önskemål) och serveras portionsvis eller som buffé beroende på antalet övernattande gäster. På gården produceras det både marmelad, olivolja, choklad-bars och skönhetskräm - alla produkter kan köpas på plats.

Pool, barnvänligt och flera andra faciliteter

Poolen ligger lite avskärmad från huvudbyggnaden - och är naturligtvis endast öppen för de övernattande gästerna, inte utomstående som endast kommer för att äta i restaurangen. De fridfulla omgivningarna långt från trafikerade huvudvägar tilltalar barnfamiljer. Dessutom finns det en pool och restaurang för att göra vistelsen än mer bekväm. Rummen är stora och rymmer upp till fem personer som är ännu ett bevis på barnvänligheten. Till sist finns det också en fotbollsplan och en lekplats till de minsta. Man kan även låna mountainbikes gratis för att utforska närområdet.

Rummen på Agriturismo Il Bagolaro

Rum med terrass (inkl. frukost)

De 10 mycket fina rummen ligger i två sidobyggnader bakom en olivlund och därmed i lugn och ro från livet vid huvudbyggnaden. De ligger alla på första våningen och har en privat möblerad terrass med eftermiddagssol. Rummen är rymliga och har därför alla plats för upp till tre extra sängar (varav två består av en våningssäng).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populärt i Lazio

search map