Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Pergola
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lantlig placering kan vara mycket, som dock ofta präglas av lugn och ro. Baksidan kan vara att man ska köra langt efter handelsliv. Från Villa Mary har du endast ca. 6 km till närmaste inköpsmöjligheter så tillgång till bil är viktigt.

Stor trädgård med pool och tennis

Vid huset finns en stor trädgård med vackra cypressar och olivträd samt en pergola med bord och stolar till trevliga kvällar vid grillen. I trädgården håller man på att bygga en en pool på 12 x 5 meter med ett djup som varierar från 1,20 till 1,40 meter. Gillar du tennis eller fotboll så har du möjlighet att fritt använda gårdens sportbana (kan användas till tennis eller som en liten fotbollsplan), som ligger på andra sidan av den väldigt lite trafikerade väg ca. 200 meter från själva huset.

Villa med 8 sovplatser:
- Villan är uppdelad på två etager och råder över 8 sovplatser i allt. På första våningen finns ett enormt uppehållsrum med satellit-TV samt CD/DVD-spelare och öppen spis, kök med stor spis, diskmaskin och tvättmaskin, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet är det utgång till den stora pergola där det finns bord och stolar.

På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och badkar, två sovrum med två enkelsängar i varje och badrum med toalett och dusch.

Villans övriga faciliteter

Villan är utrustad med centralvärme och internet (dessa kan användas mot betalning). Vid ankomsten finner man en "välkommen-korg" med mjölk, vatten, vin, olja, smör, bröd, ägg, kex, salt, socker, te, kaffe och marmelad, så man inte behöver ta in till staden (ca. 7 km bort) på sin första dag.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Rekommendationer till dig

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente, Lazio

Villa La Paiola

Vicosjön, Lazio

search map