Semesterbostäder & hotell i Anguillara Sabazia

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden Anguillara Sabazia ligger ca. 43 km från Rom och har en vacker utsikt ut mot Bracciano sjön.

Anguillara Sabazia en stad som är mycket förknippad med den historia som med detta område har att erbjuda. Man har bland annat funnit lämningar från stenåldern och dessa kan man nu finna på stadens museum. Här finns även källan till källvattnet Clavdia som man, mot betalning av parkeringsplats, kan hämta vatten av.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Staden är uppbyggd på en liten kulle med dess historiska medeltids centrum längst upp. Huvudgatan leder upp till kyrkan Chiesa della Collegiata varifrån man finner en perfekt utsiktsplats för att se ut över sjön. Staden erbjuder en perfekt utgångspunkt för turer runt Bracciano sjön och till andra trevliga utflykts mål runt om i Lazio och då tåget går härifrån till Rom och Viterbo så tar man sig lätt hit eller härifrån. Eller så kan man helt enkelt stanna i staden och strosa runt på de små gatorna och dricka eller äta gott på några av de trevliga caféerna eller restaurangerna som finns i staden.

 
 

Populärt i Lazio

search map