Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Il Convento

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Convento ligger i Tropeas historiska centrum i lugna och vackra omgivningar. Byggnaden, vars fundament härstammar från romartiden ligger precis ovanför den vackra halvön med Santa Maria dell'Isola kyrkan.

Lite historia

Byggnadens historia är fascinerande och avspeglar sig i de arkitektoniska linjerna. Här har soldaterna från korstågen sovit på vägen tillbaka från Jerusalem. Under 1600-talet blev stället ombyggt till kloster för klarisserna. Då Frankrike hade makten över denna del av Italien blev stället inrett som kasern för Murats trupper. Under Andra Världskriget blev det på nytt använt som kasern men nu för italienarna.

Stämningsfulla omgivningar

Under 1987 startade en omfattande ombyggnad av hela klostret tack vare en grupp vänner som fann inspiration att rädda byggnaden från förfall. Då arbetet var färdigt blev tvä av bostäderna inredda för resenärer och turister som önskar att bo i harmoniska och stämningsfulla omgivningar. Från bostädernas fönster har man en fin utsikt över den berömda halvön nedanför staden och i horisonten kan man se Stromboli vulkanen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Serena & Sirenetta

Capo Vaticano, Kalabrien

Oliveto a Mare

Ascea Marina, Campania

White Apartment Suites

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Il Fortino

Capo Vaticano, Kalabrien

Villa Ada

Scalea, Kalabrien

Hotel Cannamele Resort

Parghelia, Kalabrien

Populärt i Kalabrien

search map