Semesterbostad i Scalea i Kalabrien

Villa Ada

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Ada ligger bland flera radhus ut till havet på klipporna norr om tornet Talao i Scalea. Här bor man i utkanten av staden i lugna omgivningar. Inköpsmöjligheter och matställen ligger inom 1000 meter. En stig leder ner till den lilla stranden i Carpino bukten.

Parkeringsmöjlighet

Radhuset vänder på den ena sidan mot vägen och på den andra mot havet där det finns en härlig terrass i två nivåer möblerad med bord, stolar och solstolar. Det finns en parkeringsplats till förfogande framför huset under pergolan. Det är inte tillåtet att parkera på vägen.

Radhus med 5 sovplatser (med trädgård och havsutsikt):

- Man har ingång till husets nedersta våning från trädgården på bergsidan. På höger sida finner man kök med 4 kokplattor samt liten elektrisk ugn. Några trappsteg leder ner till uppehållsrummet med matplats, soffa och TV samt utgång till huset bästa del: en terrass på två nivåer möblerad med bord, stolar och solstolar samt fin havsutsikt. På första våningen finns det ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.
En trappa leder upp till andra våningen var det finns sovrum med dubbelsäng och utgång till en balkong med havsutsikt, sovrum med tre enkelsängar (de kan samlas till en dubbelsäng och en enkelsäng) som vänder mot bergen samt badrum med toalett och dusch. Båda sovrummen är utrustade med aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Tamara

Castellabate, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Rekommendationer till dig

Agriresidence Ninea

Capo Vaticano, Kalabrien

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Kalabrien

Hotel Cannamele Resort

Parghelia, Kalabrien

Populärt i Kalabrien

search map