Hotell i Scalea i Kalabrien

Hotel Talao

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Talao ligger perfekt mellan den fina sandstranden och trappan upp till centrum i Scalea. Hotell Talao är familjedrivet, och det är med andra ord familjen själv som står för den dagliga driften, som bland annat består i att ta emot nyanlända gäster, matlagning och service. Det är ett 3-stjärnigt hotell med goda utomhus-faciliteter, men med mycket enkelt inredda rum. Hotellet vänder sig till en avslappnad publik, som önskar bo i en familjemiljö snarare än i lyxiga omgivningar.

Pool eller strand? Varför välja!

Precis vid hotellet, på samma sida som huvudvägen, finns det parkeringsplats. På första våningen finns det gemensamma faciliteter såsom reception, bar, restaurang och möteslokaler. En utgång mot stranden leder till poolområdet med poolen, barnpool och solterrass. Ca. 50 meter från poolområdet finner man den fina sandstranden där hotellet även arrangerar lättare underhållning under högsäsong.

Frukostbuffé på italiensk manér

Frukosten serveras som buffet med ett urval av söta och salta varor, det vill säga allt från croissanter, allt enligt italiensk tradition - samt ost och pålägg för de gäster som kommer från nordligare breddgrader.

Rymliga rum med egen balkong

Hotellets 45 rum är som sagt enkelt inredda, dock rymliga och ljusa. De har alla telefon, TV med några internationella kanaler, säkerhetsbox, aircondition (se perioder och tidsintervall under priserna) samt badrum med toalett och dusch samt hårfön. De har alla balkong, som är mindre i de rum som vätter mot staden och lite större för dem som vätter mot havet. Uppmärksamma även att de rum som vätter mot staden kan präglas av trafikbuller, medan de som vätter mot havet bara hör ljudet från vågorna - och under sommarperioden - även de andra gästerna vid poolen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Populärt i Kalabrien

search map