Agriturismo i Capo Vaticano i Kalabrien

Agriresidence Ninea

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriresidence Ninea ligger utanför staden Ricadi (2 km) på en höjd med fin utsikt över Capo Vaticano och enda ut till Stromboli och de Eoliska Öarna samt när vädret är klart, norra Sicilien och Capo Milazzo.

Familjesemester i vackra omgivningar

Det finns 14 bungalows med vardera två lägenheter som delar poolen och den tillhörande solterrassen varifrån man kan njuta av utsikten över havet och solnedgången över den evigt aktiva vulkanen Stromboli. Vid poolen finns dessutom en barnpool (10 x 4 m.). Här finns även reception, bar restaurang, lekplats samt parkeringsplats. Lägenheterna ligger i 10 hus med två trerumslägenheter i varje och alle ligger i bottenvåaningen. Alla har aircondition som kan användas på bestämda tidspunkter, förvaringsbox, fina sovrum med smedjejärnssängar, trevliga kök med gasspis och privat terrass.

Närliggande strand

Närmaste strand där det även går att hyra solstolar och parasoll är Baia d'Ercole (få km bort) där det också finns bar och restaurang. Vid Agriresidence Ninea kommer det dessutom finnas en köksträdgård där gästerna får möjlighet att plocka färska tomater, sallad och annan frukt och grönt.

Lägenheterna på Agriresidence Ninea

Trerumslägenhet med 4 sovplatser

Nya och fräscha lägenheter som håller hög standard och som är på ca. 60 m². De består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och matplats samt nattområde med dubbel bäddsoffa, som kan användas mot tilläggsbetalning, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Varje sovrum har egen aircondition. Från uppehållsrummet har man utgång till en privat möblerad terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Castellaci

Zagarise, Kalabrien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castellaci

Zagarise, Kalabrien

Villa Ada

Scalea, Kalabrien

Villa Marisa

Capo Vaticano, Kalabrien

Populärt i Kalabrien

search map