Semesterbostad i Lignano i Friuli

Residence Shakespeare

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Shakespeare ligger i stadsdelen Riviera, på andra rad ca. 400 meter från stranden. I närheten finns inköpsmöjligheter och matställen.

Pool och trädgårdsanläggning

Byggnaden är renoverad och fin, men kanske en smula gammaldags. Lägenheterna är simpelt inredda och även om man bytt ut möblemanget så har man valt att behålla de originella golvklinkers från 70-talet. Lite utanför byggnaden ut mot en mindre inte så trafikerad väg finns pool (utan solstolar), trädgården och parkeringsplats.

Lägenheterna

Är fördelade på byggnadens fyra våningar (finns hiss) och de är alla utrustade med aircondition, TV, vanlig kaffekokare och balkong.

Lägenheterna på Residence Shakespeare

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (typ G)

Består av allrum med kokvrå och matbord samt dubbel bäddsoffa och en utdragbarsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ H)

Består av uppehållsrum med kokvrå och matbord samt två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ I)

Består av uppehållsrum med kokvrå och matbord samt två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med två enkelsängar eller våningssäng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Rubin

Lignano, Friuli

Valbella

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Friuli

search map