Semesterbostad i Lignano i Friuli

Appartamenti Fiore

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Fiore ligger i centrala Lignano Sabbiadoro endast ca. 150 meter från havet och vid slutet av den kilometerlånga gågatan.

Närområdet

Dessa semesterlägenheter ligger vid en stor butikslokal där det (i 2014) finns en klädesbutik. Närmaste granne är en av de bästa och mest genuina restauranger i området, där man kan få både pizza och klassiska italienska rätter.
OBS: Under 2014 är grunden bakom ett byggprojekt som dessvärre står orört och inte ser så trevligt ut under denna tidpunkt av byggprocessen. Dock arbetas det inte på stället då bygget står stilla.

Pool med vattenmassage mitt i stan

Vid Appartamenti Fiore finner du från sommaren 2016 också en pool med tillhörande solterrass. Det ligger ca. 20 trappsteg ovanför gatunivå och du kommer hit via en trappa. Poolen mäter 7 x 3 meter med ett djup på 1,20 meter. Det är utrustat med tre vattenmassage område samt ett litet vattenfall som gör sig till massage av cercicalis (ryggvirvlar vid nacken).

Lägenheterna

Lägenheterna ligger på andra våningen och uppåt. De är modernt inredda och utrustade med wi-fi, satellit-TV, hårtork, aircondition, diskmaskin, kaffekokare, förvaringsbox, hiss och parkeringsplats. Parkeringsplatsen årerfinns bakom huset eller ca. 200 meter bort.

Lägenheterna på Appartamenti Fiore

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ B5)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med tre sängar och badrum med toalett och dusch samt balkong.

Trerumslägenhet med 7 sovplatser (typ C7)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre sängar och badrum med toalett och dusch samt balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

search map