Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna härliga ort passar verkligen alla åldrar! Mycket tack vare sitt stora och mycket bra utbud av både barer, restauranger, butiker och nöjen. Det finns alltid något att göra i Lignano, oavsett hur gammal eller ung du är.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vida sandstränder

Lignano är känt för sina breda och härliga stränder med fin sand och de frodiga pinjeskogarna som präglar området. Lignano består av tre sammanhängande områden där Sabbiadoro är den livligaste delen och det är där den 4 km långa gågatan finns, späckad med affärer i olika prisklasser. Här finns även gott om trevliga uteserveringar och restauranger som håller bra kvalitet.

Områdena Pineta och Riviera som ligger längs med havet är gröna och lummiga med en pinjeskog som skiljer bebyggelsen och havet. Stämningen är lugn och behaglig och du finner inte samma liv och rörelse på gatorna som i Sabbiadoro, men båda har små centrum med butiker, restauranger osv.

Hur ska tiden räcka till

Det är ingen risk att du blir uttråkad i Lignano. Här finns nämligen en uppsjö av aktiviteter för alla åldrar. Här finns en djurpark, vattenland, tivoli, Juniorland, Gulliverland, mängder av lekplatser, underhållning på stränderna i form av koncerter, golfbana, ridning, tennis - ja listan kan bli hur lång som helst.

Om inte detta skulle räcka kan du alltid göra spännande utflykter som till sagolika Venedig, charmiga Treviso och vackra Verona eller varför inte ta en tur ut i naturen till Valpolicella där Amarone tillverkas eller Prosecco-området.

 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Friuli

search map