Hotell på Panarea Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Lisca Bianca

Pris från per pers.
Utsikt från terrassen Stranden vid hotellet Gott om plats på den stora terrassen Utsikt till klipporna mellan Panarea och Stromboli Stämning om kvällen på terrassen Exempel på rum Exempel på badrum Exempel på rum
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Trots det är tal om ett 3-stjärnigt hotell är inredningen absolut bättre än standarden på de flesta hotell av denna kategori. Alla rum är utrustade med aircondition, förvarings-box, minibar, telefon, satellit-TV och eget badrum med balkong eller terrass.

Den skönaste terrass

Terrassen som är delvis övertäckt är hotellets hjärta: vid terrassen finner man även receptionen, frukosten serveras på terrassen och det är även möjligt att äta eller få serverat dricka på här. Under terrassen ligger nämligen en bar och restaurang som också tillhör hotellet så personalen springer gärna i trapporna för att servera gästerna. I annat fall är det kort avstånd till hamnen varifrån färjorna seglar till / från Sicilien och till de övriga öarna.

Olika rumstyper

Hotellet erbjuder tre olika rumstyper. Trots det är tal om ett 3* hotell är inredningen betydlig högre än de flesta hotell av samma klassificering. Alla rum är utrustade med aircondition, förvaringsbox, minibar, telefon, satellit-TV samt badrum med toalett och dusch / badkar. På i stort sett alla rum finns det möjlighet för en extra säng.

Läs om rummen på Hotel Lisca Bianca

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Hotel Signum

Salina Ö, Eoliska Öarna

Hotel Tritone

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Rekommendationer till dig

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Populärt på de Eoliska Öarna

search map