Hotell på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Pris från per pers.
Restaurang E Pulera Restaurang E Pulera
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Piccolo Hotel 'A Pinnata är ett litet exklusivt och mycket romantiskt hotell med endast 12 rum. Hotellet är byggt in till berget endast 800 meter från centrala Lipari och man har en fantastisk utsikt över havet och den lilla marinan Baia Pignataro.

Sans för detaljer

Hotellet byggdes 2003 efter gamla traditioner, av de bästa material och med känsla för små detaljer, bl.a. handmålade badrum. Hotellet är utrustat med hiss, reception, bar och stora gemensamma terrasser. Transfer till och från hamnen är gratis vid ankomst och avresa och det finns en minibuss service till centrum mot ett rimligt pris.

Egen restaurang

Hotellet erbjuder boende med halvpension där man kan äta !a la carte" (3-rätters meny) på två av de bästa restaurangerna i området: Restaurang Filippino eller Restaurang E Pulera som båda ligger i centrala Lipari.

Rummen

Rummen på ´A Pinnata har ej nummer utan namn efter stjärntecken. Alla rum har privat terass med ordentliga möbler samt utsikt över marinan. I rummen finns det minibar, förvaringsbox, satelit-TV, telefon, badkar eller dusch med vattenmassage, hårtork, aircondition och internet-uppkoppling. Alla rum är ljudisolerade.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Tritone

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Hotel Signum

Salina Ö, Eoliska Öarna

Hotel Lisca Bianca

Panarea Ö, Eoliska Öarna

Rekommendationer till dig

Residence Albergo Mendolita

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Cerrano Park

Pineto, Abruzzo

Hotel Villa Enrica

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Populärt på de Eoliska Öarna

search map