Hotell på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Amarea

Pris från per pers.
Stranden Canetto
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett litet samhälle

Canetto är ett litet samhälle som i jämförelse med Liparis centrum är mer unikt och inte lika besökt av alla de turister som kommer till ön från Sicilien och Kalabrien för en dagstur.

Åk buss runt ön

Stranden Canetto består av småsten, vetter mot öster och har fantastiskt kristallklart vatten. Längs strandpromenaden hittar du ett antal glassbarer och familjerestauranger. I Liparis centrum, finner du allt du behöver såsom ett apotek, bank, postkontor och bussar som kör runt i staden. Därför är det möjligt att tillbringa en semester här utan att vara i behov av bil. Det finns möjlighet till att hyra moped här och även oändliga möjligheter för turer på ön och även runt den och de omgivande öarna med båt.

Enkelt inredda hotell

I allmänhet är hotellet enkelt möblerat men erbjuder allt du behöver. Det finns en ingång på första våningen som leder till receptionen och frukostrummet. En hiss leder upp till de övre våningarna där det finns 18 rum. Alla rum har balkong, vissa även havsutsikt som dock varvas med vyer över de andra byggnadernas hustak. Du finner även en förvaringsbox, en minibar, luftkonditionering, en TV och ett badrum med toalett, dusch och en hårfön i varje rum.

Valuta för pengarna

Sammantaget är det här en bra plats att sova på för ett rimligt pris. Det rekommenderas för dig som inte planerar att spendera så mycket tid på hotellet under dagen, då den inte har samma fantastiska utsikt som många av de andra hotellen på de Eoliska öarna. Observera att i priset ingår transfer till och från Liparihamnen vid ankomst och avgång.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Albergo Mendolita

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel Sole Castello

Taormina, Sicilien

Rekommendationer till dig

Hotel Tritone

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

Hotel Lisca Bianca

Panarea Ö, Eoliska Öarna

Populärt på de Eoliska Öarna

search map