Villa i Emilia-Romagna

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Typiskt hus vid kusten
Hämtar innehåll

Vem har inte drömt om att ha sin alldeles egna italienska villa på den vackra italienska landsbygden och med egen pool och solterrass samt en skuggig pergola där måltider kan intas tillsammans? I Emilia-Romagna finns det flera möjligheter att hyra en villa och därmed få en underbar upplevelse med hem.

Hitta hotell eller semesterbostad
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Emilia-Romagna
Villa

Är man en större grupp eller familj som gärna vill hålla semester tillsammans kan det utan tvekan vara en fördel att bo i egen villa så man fritt kan använda faciliteterna på plats utan att behöva ta hänsyn till andra gäster. En semester med familjen i egen villa erbjuder en unik möjlighet att koppla av och knyta nära band mellan generationerna, som vanligtvis inte är möjligt i den hektiska vardagen.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populärt i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Ostellato

Lantstället Hotel Villa Belfiore bjuder på väldoftande fruktträd, välsorterade trädgårdsland och strålande blomsterbäddar som gör hotellets restaurang självhushållande och ekologisk på många punkter. ... Systrarna Daniela och Fiorenza ser till att du känner dig välkommen.Läs mer

Hotel Nettuno

Cesenatico

Här bor du ut till havet i stadsdelen Villamarina, söder om centrala Cesenatico mot Rimini. Hotellet som tagit emot resenärer sedan 1950 talet blev helrenoverat så sent som 2011.

Al Vecchio Convento

Portico di Romagna

Här kan du uppleva det äkta och oturistiga Italien! Det gästfria Al Vecchio Convento mitt i den charmiga lilla landsbyn Portico di Romagna där alla känner varandra och besökande tas emot med öppen famn, är stadens kulturella samlingspunkt.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk